(3 personer)
INGREDIENSER
- 3 auberginer
 - 1 løg
 - 2 fed hvidløg
 - 350 kylling
 - 1 peberfrugt
 - 1 courgette
 - 150 gram broccoli
 - 75 gram feta
 - 1 spsk spidskommen
 - 1 spsk tørret basilikum
 - 1 tsk cayennepeber
 - 2 tsk timian
 - Evt 1 tsk chilipulver
 - Frisk persille
 - Lidt salt og peber
 
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 200 grader.
 - Halvér auberginerne, og skrab kødet ud.
 - Hak halvdelen af aubergine-kødet, og gem resten til en anden god gang (man kan eksempelvis lave en lækker baba ganoush).
 - Hak løg, hvidløg, peberfrugt, courgette og broccoli i en minihakker.
 - Hak kyllingen i små stykker, og vend kyllingen i en mix af spidskommen, basilikum, cayennepeber, timian, chili, salt og peber.
 - Steg de finthakkede grønsager (husk det hakkede aubergine-kød) i lidt olie ved middelhøj varme på en pande i 2-3 minutter.
 - Tag grønsagerne af panden, skru op for varmen og tilsæt den finthakkede kylling og steg til det har taget farve.
 - Bland de stegte grønsager og kylling sammen i en skål, og smag til med lidt ekstra krydderier.
 - Fyld de udhulede auberginer og top med feta ost.
 - Bag auberginerne i ovnen i 25-30 minutter.
 - Top med frisk persille og servér med en sprød salat og evt. baba ganoush.
 


Ingen kommentarer :
Send en kommentar