(3 personer)
INGREDIENSER
- 3 auberginer
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 350 kylling
- 1 peberfrugt
- 1 courgette
- 150 gram broccoli
- 75 gram feta
- 1 spsk spidskommen
- 1 spsk tørret basilikum
- 1 tsk cayennepeber
- 2 tsk timian
- Evt 1 tsk chilipulver
- Frisk persille
- Lidt salt og peber
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Halvér auberginerne, og skrab kødet ud.
- Hak halvdelen af aubergine-kødet, og gem resten til en anden god gang (man kan eksempelvis lave en lækker baba ganoush).
- Hak løg, hvidløg, peberfrugt, courgette og broccoli i en minihakker.
- Hak kyllingen i små stykker, og vend kyllingen i en mix af spidskommen, basilikum, cayennepeber, timian, chili, salt og peber.
- Steg de finthakkede grønsager (husk det hakkede aubergine-kød) i lidt olie ved middelhøj varme på en pande i 2-3 minutter.
- Tag grønsagerne af panden, skru op for varmen og tilsæt den finthakkede kylling og steg til det har taget farve.
- Bland de stegte grønsager og kylling sammen i en skål, og smag til med lidt ekstra krydderier.
- Fyld de udhulede auberginer og top med feta ost.
- Bag auberginerne i ovnen i 25-30 minutter.
- Top med frisk persille og servér med en sprød salat og evt. baba ganoush.
Ingen kommentarer :
Send en kommentar