tirsdag den 14. juli 2015

FYLDTE AUBERGINER MED SPICY KYLLING

Jeg har altid elsket at eksperimentere med mad - specielt når den serveres til venner eller familie som kan smage og vurdere den! Sidste fredag fik jeg nogle veninder på besøg, så istedet for at lave de sædvanlige retter vi plejer at lave sammen, fandt jeg på disse fyldte auberginer med spicy kylling og masser af grønsager! Det smagte faktisk helt okay, hvis du spørger mig (og mine veninder hehe)

(3 personer) 

INGREDIENSER
  • 3 auberginer
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 350 kylling
  • 1 peberfrugt
  • 1 courgette
  • 150 gram broccoli 
  • 75 gram feta
  • 1 spsk spidskommen
  • 1 spsk tørret basilikum
  • 1 tsk cayennepeber
  • 2 tsk timian
  • Evt 1 tsk chilipulver
  • Frisk persille
  • Lidt salt og peber

FREMGANGSMÅDE
  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Halvér auberginerne, og skrab kødet ud.
  • Hak halvdelen af aubergine-kødet, og gem resten til en anden god gang (man kan eksempelvis lave en lækker baba ganoush).
  • Hak løg, hvidløg, peberfrugt, courgette og broccoli i en minihakker.
  • Hak kyllingen i små stykker, og vend kyllingen i en mix af spidskommen, basilikum, cayennepeber, timian, chili, salt og peber. 
  • Steg de finthakkede grønsager (husk det hakkede aubergine-kød) i lidt olie ved middelhøj varme på en pande i 2-3 minutter.
  • Tag grønsagerne af panden, skru op for varmen og tilsæt den finthakkede kylling og steg til det har taget farve.
  • Bland de stegte grønsager og kylling sammen i en skål, og smag til med lidt ekstra krydderier.
  • Fyld de udhulede auberginer og top med feta ost. 
  • Bag auberginerne i ovnen i 25-30 minutter.
  • Top med frisk persille og servér med en sprød salat og evt. baba ganoush. 


Ingen kommentarer :

Tilføj en kommentar