(6-8 personer)
INGREDIENSER
- 2 dåser kikærter
- 3 store gulerødder
- ½ broccoli
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 5 spsk mel
- 1 spsk spidskommen
- 2 tsk chilipulver
- 2 tsk gurkemeje
- Salt og peber
- Lidt olie til stegning
FREMGANGSMÅDE
- Hak løg og steg i lidt olie ved svag varme på en pande, til de bliver bløde og gennemsigtige.
- Tilsæt hvidløg og steg yderligere et par minutter.
- Blend kikærter, gulerødder, broccoli, de stegte løg og hvidløg (tilsæt evt lidt vand, hvis blandingen er for tør til at blende ordenligt.)
- Tilsæt mel og krydderier og blend til blandingen er cremet og sammenhængende - (konsitensen på grønsagsblandingen skulle gerne være lidt vådere end en frikadellefars).
- Start evt ud med at stege en lille bøf, så du kan smage grønsagsblandningen ordenligt til.
- Steg bøfferne og servér!
Ingen kommentarer :
Send en kommentar