(1 STOR PORTION)
INGREDIENSER
- 2 dl havregryn (jeg brugte finvalsede)
- 2 dl 5-kornsblanding
- 1 dl mandler
- 1 dl hasselnødder
- 1 dl solsikkekerner
- 1 tsk vaniljepulver
- ½ tsk salt
- 3 spsk honning
- ½ dl tørrede tranebær
- ½ dl tørrede papayatern
- ½ dl rosiner
- 2 spsk frysetørrede hindbær
- 1 spsk chiafrø (kan udelades)
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 150 grader.
- Hak mandler og hasselnødder groft.
- Bland havregryn, 5-kornsblanding, solsikkerkerner, de hakkede nødder, vaniljepulver og salt i en skål.
- Tænd en pande på mellemhøj varme.
- Tilsæt honningen (jeg ristede mysliblandingen i 2 omgange, da min panden var for lille til det hele - derfor brugte jeg 1½ spsk af gangen).
- Tilsæt mysliblandingen til panden, og sørg for honningen bliver godt spredt ud.
- Hæld blandingen på et stykke bagepapir på en bageplade.
- Bag midt i ovnen i 7-8 minutter.
- Lad myslien køle af, og tilsæt frysetørrede hindbær og chiafrø.
lækkkkkkkkert!
SvarSlet