lørdag den 1. august 2015

LANGTIDSBAGTE CHERRYTOMATER

Hvis du mangler lidt ekstra til aftensmadsmåltidet, eller måske et nyt element til din salat, burde du give dig i kaste med disse skønne og søde langtidsbagte cherrytomater!
Det er en enkel opskrift som løfter tomaten til et helt nyt niveau. De er perfekte i salater, tilbehør til maden eller blot som en snack. 

(ET FAD) 

INGREDIENSER
  • 250 gram cherrytomater
  • 1,5 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 tsk tørret basilikum
  • ½ tsk sukker
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber


FREMGANGSMÅDE
  • Tænd ovnen på 100 grader.
  • Halvér tomaterne, og placer dem med skærefladen opad.
  • Pres hvidløg og bland med olivenolie, timian og basilikum. 
  • Drys lidt sukker, salt og peber på tomaterne.
  • Hæld herefter olie-blandning over tomaterne, og bag i ovnen i 90 minutter (hvis man ønsker dem semi-dried, skal de bages yderligere 30 minutter)



Ingen kommentarer :

Send en kommentar