(10-12 skiver)
INGREDIENSER
- 100 gram sukker
- 1 æg
- 100 gram banan/pære yoghurt (3%)
- 15 gram kokosolie
- 200 gram moste bananer (jeg brugte 4 små bananer)
- 100 gram fuldkornshvedemel
- 100 gram hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk kanel
- En knivspids salt
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Pisk sukker og æg sammen.
- Tilsæt yoghurt, kokosolie og de moste bananer, og pisk sammen.
- Bland alle de tørre ingredienser, og tilsæt til den våde banan-blanding.
- Hæld i brødform, og bag midt i ovnen i cirka 40 minutter.
- Lad bananbrødet køle af i 15-20 minutter (jeg ved godt det er svært!), og skær i skiver. Top evt. med lidt smør eller pålægschokolade - mums!
Ingen kommentarer :
Send en kommentar