mandag den 26. oktober 2015

BANANBRØD

Det hele startede egentlig med at jeg gik på opdagelse i mit køkken og fandt nogle overmodne bananer... Og hvis der er noget disse er fantastiske til, er det bagværk! Derfor endte det med dette saftige & sundere bananbrød fyldt med fuldkorn, sunde olier og selvfølgelig banan! 

(10-12 skiver) 
INGREDIENSER
  • 100 gram sukker
  • 1 æg
  • 100 gram banan/pære yoghurt (3%)
  • 15 gram kokosolie
  • 200 gram moste bananer (jeg brugte 4 små bananer)
  • 100 gram fuldkornshvedemel
  • 100 gram hvedemel 
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • En knivspids salt


FREMGANGSMÅDE
  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Pisk sukker og æg sammen.
  • Tilsæt yoghurt, kokosolie og de moste bananer, og pisk sammen.
  • Bland alle de tørre ingredienser, og tilsæt til den våde banan-blanding. 
  • Hæld i brødform, og bag midt i ovnen i cirka 40 minutter.
  • Lad bananbrødet køle af i 15-20 minutter (jeg ved godt det er svært!), og skær i skiver. Top evt. med lidt smør eller pålægschokolade - mums!





Ingen kommentarer :

Tilføj en kommentar