søndag den 18. januar 2015

ÆGGEPANDEKAGE MED HYTTEOST, SPINAT OG AVOKADO



Jeg har altid været kæmpe fan af æggepandekager, omeletter, æggekager - ja, alt hvor man kan kombinere æg med lækre grønsager og ost! Og når den så ovenikøbet bla. består af hytteost, avokado og spinat bliver det ikke meget bedre. 
En dejlig let frokost med masser af smag!


(2 PERSONER)
INGREDIENSER
  • 2 æg
  • 4 spsk mælk
  • 1 lille rødløg
  • 8 kugler frossen spinat (man kan også bruge frisk)
  • 150 gram hytteost
  • En håndfuld cherrytomater
  • ½ avokado
  • 80 gram rødbede
  • En lille håndfuld revet grana padano (eller parmesan)
  • Salt, peber, tørret oregano, basilikum, timian og chiliflager


FREMGANGSMÅDE
  • Tø spinat op, vrid overskydende vand fra, og bland 3/4 af spinatten med hytteosten. Krydr med salt og peber.
  • Hak løget fint, og steg ved lav varme i lidt olivenolie til det er blevet gennemsigtigt.
  • Pisk æg med mælk, tilsæt den resterende 1/4 af spinatten, de bløde løg, og krydr med salt, peber, tørret oregano, basilikum, timian og chiliflager (eller hvad du lige har af krydderier!)
  • Steg de kvarte tomater ved medium varme, og stil til side når de er færdige.
  • Tilsæt æggeblanding til panden, og bag pandekagen ved medium varme.
  • Top æggepandekagen med hytteost/spinat blanding, de stegte tomater, rødbede, avokado og ost.
     

Ingen kommentarer :

Send en kommentar