tirsdag den 31. marts 2015

SPINAT OG HYTTEOST PANDEKAGE MED LAKS


Kombinationen af spinat og hytteost slår aldrig fejl... Og når der kommer lidt laks på toppen bliver det jo ikke meget bedre!

(1 pandekage)
INGREDIENSER
  • 6 kugler frossen spinat
  • 1 æg
  • 50 gram hytteost
  • 1 lille fed hvidløg
  • Salt og peber

Topping:
  • Hytteost
  • Laks
  • Avokado
  • Tomat

FREMGANGSMÅDE
  • Optø den frossede spinat, og vrid væsken fra.
  • Bland æg med hytteost, det pressede fed hvidløg, spinat og lidt salt og peber.
  • Steg i fedtstof på en pande ved mellemhøj varme i cirka 5 minutter, vend og tag panden af varmen.
  • Top med en klat hytteost, varmrøget laks, avokado og tomat. 



Ingen kommentarer :

Send en kommentar