Derfor er denne ret fantastisk, da man på rekordtid kan få udrettet en lækker, ostet og yderst smagfuld "pizza"! Jeg valgte at bruge en klassisk topping i form af skinke og ost, men det er selvfølgelig kun fantasien som sætter grænser for hvad din pizza skal toppes med.
(1 person)
INGREDIENSER
- 1 tortilla pandekage
- 1 stor blommetomat
- 1 tsk. tørret oregano
- ½ tsk. tørret timian
- ½ tsk. tørret basilikum
- Lidt salt og peber
- Evt. en knivspids tørrede chiliflager
- 1 stor skive italiensk skinke
- En god håndfuld revet mozzarella (ca. 40 gram)
- Frisk basilikum
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær et lille kryds i enden på tomaten.
- Placer tomaten i en skål, overhæld med kogende vand og lad stå i 2 min.
- Pil skindet af, og blend tomaten med tørret oregano, timian, basilikum, salt, peber og evt. tørret chiliflager.
- Dæk en bageplade med bagepapir, og placer tortilla pandekagen derpå.
- Spred tomatsaucen på tortillaen, tilføj derefter skinke, ost, og slut af med et drys tørret oregano og timian.
- Bag midt i ovnen i 10 minutter.
- Top med frisk basilikum og nyd!
TIP! Hvis man vil spare endnu mere tid, kan man selvfølgelig også bruge flåede tomater (og evt. selv tilsætte lidt krydderi!)
Hallo hvor er det lækkert du!
SvarSletDen må jeg hellere hjem og lave ;)
SvarSlet