mandag den 8. juni 2015

ÆGGEWRAP


Æggewrappen er blevet super moderne inden for de sidste par år. Det er et skønt alternativ til tortilla pandekagen, og er både supernem at lave og tager kun få minutter! I forhold til fyldet, er det kun fantasien som sætter grænser.


(1 person)
INGREDIENSER
  • 1 æg
  • Salt og peber


FREMGANGSMÅDE

  • Tænd en pande på mellemhøj varme.
  • Tilsæt olie, når panden er blevet varm.
  • Slå ægget ud, og brug en ske til at få det spredt ordenligt ud (det gør ikke noget at hviderne og blommen ikke blander sig helt sammen - det giver lidt nuance i smagen!)
  • Tilsæt salt og peber, og bag æggewrappen i 2-3 minutter.
  • Vend og tag af varmen.
  • Tilsæt lige det fyld som du har lyst til! Jeg brugte spinat, courgette, avokado, rødløg, ærter, hytteost, varmrøget laks og frisk basilikum - men pas på med at overgøre det, jeg kunne knap få lukket min sammen pga. for meget fyld haha!




Ingen kommentarer :

Send en kommentar