Æggewrappen er blevet super moderne inden for de sidste par år. Det er et skønt alternativ til tortilla pandekagen, og er både supernem at lave og tager kun få minutter! I forhold til fyldet, er det kun fantasien som sætter grænser.
(1 person)
INGREDIENSER
- 1 æg
- Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
- Tænd en pande på mellemhøj varme.
- Tilsæt olie, når panden er blevet varm.
- Slå ægget ud, og brug en ske til at få det spredt ordenligt ud (det gør ikke noget at hviderne og blommen ikke blander sig helt sammen - det giver lidt nuance i smagen!)
- Tilsæt salt og peber, og bag æggewrappen i 2-3 minutter.
- Vend og tag af varmen.
- Tilsæt lige det fyld som du har lyst til! Jeg brugte spinat, courgette, avokado, rødløg, ærter, hytteost, varmrøget laks og frisk basilikum - men pas på med at overgøre det, jeg kunne knap få lukket min sammen pga. for meget fyld haha!
Ingen kommentarer :
Send en kommentar