...Og så er et stykke grillet laks på toppet bestemt heller ikke værst!
(4 personer)
INGREDIENSER
- 1 rødløg
- 4 stilke bladselleri
- 2 fed hvidløg
- 275 gram grødris
- 1,5 dl hvidvin
- 3 hønseboullion terninger
- 1½ liter vand
- 1 god håndfuld parmesan (cirka 75 gram)
- 1 spsk. smør
- Peber
FREMGANGSMÅDE
- Tænd for gryden/wokken på svag varme. Tilsæt lidt olivenolie, og herefter de grofthakkede løg og selleri stykker. Lad dem stege til de er møre og er begyndt at blive gennemsigtige.
- Skru op på middelvarme, og tilsæt de finthakkede hvidløg og grødrisene. Steg yderligere 2-3 minutter.
- Tilsæt hvidvinen og lad det koge ind.
- Bland hønsebouillon terningerne i kogende vand, og tilsæt lidt af gangen (denne del af processen tager tid - men er det hele værd!)
- Når risene er færdige tilsættes parmesanen og smøret.
- Smag til med peber.
- Servér risotten med et stykke grillet laks (eller bare som den er!)
Ingen kommentarer :
Send en kommentar