mandag den 2. marts 2015

HINDBÆR HAVREGRØD




Der er ingen tvivl om at denne havregrøds-opskrift er en af mine ynglings! Den har en skøn smag af bær, lækker crunch fra mandlerne og ovenikøbet ligger den en god bund fra morgenstunden.


(1 person)
INGREDIENSER

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl mælk
  • 1 dl vand
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • 1 knivspids salt
  • 75 gram frosne hindbær
  • 50 gram banan
  • Evt. lidt hakkede mandler (eller andre nødder), friske bær og lidt honning

FREMGANGSMÅDE
  • Hak mandlerne og rist i en gryde.
  • Tag mandlerne op af gryden når de er gyldne, og tilsæt havregryn, mælk, vand, vaniljepulver og salt.
  • Kog grøden til den er næsten færdig, og tilsæt de optøede, moste hindbær og den moste banan.
  • Top grøden med de ristede hakkede mandler og evt. nogle friske blåbær og frysetørrede hindbær (en klat skyr oveni er også super lækkert!)





1 kommentar :