(15 cookies)
INGREDIENSER
- 150 gram blød smør
- 100 gram sukker
- 75 gram brun farin
- 1 æg
- 150 gram mel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
- 60 gram lys chokolade
- 75 gram fyldt chokolade fra Lindt med saltet karamel
- Lidt havsalt
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Pisk smør, sukker og brun farin sammen til en cremet masse.
- Tilsæt ægget og pisk.
- Bland mel med bagepulver og vaniljesukker, og vend i blandingen.
- Hak den lyse chokolade og vend i blandingen.
- Bræk Lindt chokolade stykkerne ud, og halvér dem.
- Form kugler af dejen (den er meget våd, men det er meningen!) og pres det halverede fyldte stykke chokolade ind i midten.
- Placer cookies'ne på en tildækket bageplade, og bag dem midt i ovnen i cirka 8-12 minutter (afhængig af, hvor sprøde du ønsker dem).
ejjj de var så gode !!
SvarSletSåååå frådern
SvarSlet